top of page

MOS I QUANI MAKINË

NJË KOLEKSION PËRTEJ IMAGJINACIONIT

Shërbimi i dorëzimit
Kudo në Shqipëri

Testuar & E provuar 
Cilësia më e lartë tstandardet e vlerësimit

Shërbimi ndaj klientit 
Në dispozicion 24/7

philosophy

Filozofia

Mirë se vini në një botë ku ekselenca e automobilave takohet me luksin e pashembullt. Koleksioni ynë i automjetet me performancë të lartë janë një dëshmi e mjeshtërisë së inxhinierisë dhe mishërimit të dëshirës së automobilave. Me çdo kthesë, çdo thurje dhe çdo detaj të punuar me përpikëri, këto makina unike ripërcaktojnë thelbin e drejtimit. Hyni në një mbretëri të rezervuar për të paktët dallues, ku ngazëllimi ndërthuret me elegancën dhe ndjekja e përsosmërisë së automobilave nuk njeh kufij. 


Përjetoni kulmin e luksit dhe fuqisë me flotën tonë të mrekullive të pasura, ku ngasja bëhet një udhëtim i jashtëzakonshëm.

Edicioni ekskluziv i kufizuar 

Veichles 

Vetëm pjesë origjinale të BE-së nga fabrikat kryesore

Kujdes i personalizuar duke përfshirë Shërbimet Detajuese Pro

Merr dhe zbrit 

shërbimi

Automjetet gjermane me Ekskluzive ne Shqiperi

Zbuloni një botë të luksit të automobilave në shitësin tonë kryesor në Shqipëri. Ne ofrojmë një përzgjedhje të jashtëzakonshme të makinave luksoze të nivelit të lartë, të shoqëruara me shërbimin e pashembullt ndaj klientit, duke siguruar një përvojë të paharrueshme në kërkimin tuaj për përsosmërinë e automobilave.

stone background

Shërbimet me porosi Palmanova

Me një reputacion të fortë për cilësinë dhe përsosmërinë, Auto Palmanova kujdeset për klientët e dalluar që kërkojnë luks dhe sofistikim të pashembullt në nevojat e tyre të automobilave.

Auto Palmanova është një kompani e dalluar e specializuar në shitjen, detajimin dhe dhënien me qira të makinave luksoze. Koleksioni i tyre i gjerë përfshin automjete të nivelit të lartë nga prodhues të njohur. Ato ofrojnë shërbime profesionale të detajimit për të ruajtur pamjen e patëmetë të këtyre makinave. Për më tepër, Auto Palmanova ofron qira ekskluzive diplomatike, të kompletuara me shoferë me përvojë, duke siguruar një eksperiencë të paharrueshme të vozitjes.

Modele unike te importuara direkt nga Europa

Garanci e plotë nga kompania kryesore

Kujdes i personalizuar për 

makina

Standardet Evropiane
shërbimi

Bashkohuni me Tonë
Klubi Diplomatik

Përjetoni mishërimin e udhëtimeve luksoze me shërbimin tonë prestigjioz të shoferit. Kënaquni me shërbimin e patëmetë, rehati të shkëlqyer dhe vëmendje të personalizuar ndërsa shoferët tanë profesionistë ju transportojnë me stil dhe elegancë.

Na kontaktoni

Faleminderit për dorëzimin!

bottom of page