top of page
front-436.jpg

Audi A8 L

Audi Ekskluzive

3.0 Naftë

286 kf

4x4

Automatik

front-442.jpg

Audi A8 L 5.0 TDI Quattro

Bërësi

Audi

Regjistrimi

2019

km

105.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Audi S Line Long Version - Plot Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page