top of page
front-517.jpg

Audi Q7

5.5 TFSI Ekskluzive | 7 vende

Benzin

340 kf

4x4

Automatik

front-533.jpg

Audi Q7 5.5 TFSI Quattro Ekskluzive

Bërësi

Audi

Regjistrimi

2023

km

4600

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Audi S Line | 7 vende - Plot opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page