top of page
1.jpg

Audi S8

Version Ekskluziv

4.0 Benzina

571 kuaj fuqi

4x4 Quattro

Automatik

10.jpg

Audi S8 Exclusive Edition

Bërësi

Audi

Regjistrimi

2022

km

37.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Sistemi i alarmit
Android Auto
Pushim krahu
Mbyllje qendrore
Radio DAB
Sistemi i paralajmërimit të distancës
Pasqyrë anësore elektrike
Dritare elektrike
Frena emergjente
Sistemi i thirrjeve emergjente
Riparimi urgjent i gomave v komplet ESP
Sistemi i paralajmërimit të lodhjes së plotë
Komplet pa duar
Timoni me ngrohje
Imobilizator
Isofix
Thirrni

Sistemi i alarmit
Android Auto
Pushim krahu
Mbyllje qendrore
Radio DAB
Sistemi i paralajmërimit të distancës
Pasqyrë anësore elektrike
Dritare elektrike
Frena emergjente
Sistemi i thirrjeve emergjente
Riparimi urgjent i gomave v komplet ESP
Sistemi i paralajmërimit të lodhjes së plotë
Komplet pa duar
Timoni me ngrohje
Imobilizator
Isofix
Thirrni

Sistemi i alarmit
Android Auto
Pushim krahu
Mbyllje qendrore
Radio DAB
Sistemi i paralajmërimit të distancës
Pasqyrë anësore elektrike
Dritare elektrike
Frena emergjente
Sistemi i thirrjeve emergjente
Riparimi urgjent i gomave v komplet ESP
Sistemi i paralajmërimit të lodhjes së plotë
Komplet pa duar
Timoni me ngrohje
Imobilizator
Isofix
Thirrni

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page