top of page
front-35.jpg

BMW i7

BMW xDrive 60

Elektrike

544 kf/400kw

4x4

Automatik

front-40.jpg

BMW i7 xDrive 60

Bërësi

BMW

Regjistrimi

2023

km

3.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

BMW - Full Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page