top of page

Politika e kukive

Politika e Cookie për faqen e internetit të Palmanova Auto Car në Shqipëri
 

Kjo politikë e kukive shpjegon se si Palmanova Auto ("ne", "ne" ose "jonë") përdor cookie-t dhe teknologji të ngjashme gjurmimi në faqen tonë të internetit. Duke hyrë ose duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në këtë politikë.

Çfarë janë Cookies? Cookies janë skedarë të vegjël teksti që vendosen në pajisjen tuaj (p.sh., kompjuter, smartphone ose tablet) kur vizitoni një faqe interneti. Ato na ndihmojnë të përmirësojmë përvojën tuaj të shfletimit dhe të mbledhim informacione rreth preferencave tuaja dhe përdorimit të faqes sonë të internetit.
 

Llojet e biskotave që përdorim:
 

  1. Cookies thelbësore: Këto cookie janë të nevojshme për funksionimin e faqes sonë të internetit. Ato mundësojnë funksionalitetin bazë, të tilla si navigimi i faqeve, aksesi në zona të sigurta dhe paraqitjet e formularëve. Çaktivizimi i kukive thelbësore mund të ndikojë në përdorshmërinë e faqes në internet.

  2. Cookies analitike: Ne përdorim skedarë analitikë për të mbledhur informacione se si vizitorët ndërveprojnë me faqen tonë të internetit. Kjo na ndihmon të analizojmë trafikun e faqes në internet, të përmirësojmë përvojën e përdoruesit dhe të marrim vendime të informuara biznesi. Të dhënat e mbledhura janë anonime dhe nuk ju identifikojnë personalisht.

  3. Cookies funksionale: Cookies funksionale lejojnë faqen e internetit të kujtojë preferencat tuaja dhe të ofrojë veçori të përmirësuara. Për shembull, ata mund të mbajnë mend preferencat tuaja gjuhësore ose kërkimet e ruajtura të automjeteve. Çaktivizimi i kukive funksionale mund të kufizojë disa veçori dhe opsione personalizimi.

  4. Cookies reklamuese: Ne mund të përdorim skedarë reklamimi për të ofruar reklama të personalizuara dhe për të gjurmuar efektivitetin e fushatave tona të marketingut. Këto cookie mbledhin informacion në lidhje me zakonet tuaja të shfletimit dhe mund të përdoren nga reklamues të palëve të treta për t'ju shfaqur reklama përkatëse në faqet e tjera të internetit.
     

Pëlqimi dhe kontrolli i cookie-ve: Kur vizitoni për herë të parë faqen tonë të internetit, ne do të kërkojmë pëlqimin tuaj për të përdorur cookie jo thelbësore. Ju mund të menaxhoni preferencat tuaja të cookie-ve dhe të ndryshoni cilësimet e pëlqimit tuaj në çdo kohë përmes bannerit të skedarëve të cookie-ve ose cilësimeve të shfletuesit tuaj. Ju lutemi vini re se bllokimi ose fshirja e cookies mund të ndikojë në përvojën tuaj të shfletimit dhe disa funksione të faqes në internet.
 

Cookies nga palët e treta: Ne mund të lejojmë ofruesit e shërbimeve të palëve të treta, të tilla si kompanitë analitike ose reklamuese, të vendosin cookie në faqen tonë të internetit. Këto palë të treta mund të mbledhin informacion në lidhje me aktivitetet tuaja në internet me kalimin e kohës dhe në faqet e internetit të ndryshme. Ne rekomandojmë rishikimin e politikave përkatëse të privatësisë së këtyre palëve të treta për më shumë informacion mbi praktikat e tyre të të dhënave.

Siguria dhe ruajtja e të dhënave: Ne i japim përparësi sigurisë dhe konfidencialitetit të informacionit tuaj. Ne ruajmë të dhënat e cookie-ve për një periudhë të kufizuar të nevojshme për të arritur qëllimet e përcaktuara në këtë politikë, përveç nëse kërkohet ose lejohet me ligj një periudhë më e gjatë ruajtjeje.
 

Përditësimet e Politikës së Kukive: Ne mund ta përditësojmë herë pas here këtë Politikë të Cookies për të pasqyruar ndryshimet në praktikat tona ose detyrimet ligjore. Ne ju inkurajojmë ta rishikoni këtë politikë në mënyrë periodike për çdo përditësim. Data e rishikimit të fundit do të tregohet në krye të faqes.

Na kontaktoni: Nëse keni ndonjë pyetje, shqetësim ose kërkesë në lidhje me përdorimin tonë të cookies, ju lutemi na kontaktoni në info@autopalmanova.com
 

Data e hyrjes në fuqi: Qershor 2023

bottom of page