top of page
Mercedes Benz C220 front side

Klasa C

C220 AMG

2.0 Naftë

200 kf

Rrota e përparme

Automatik

inside.jpg

Mercedes-Benz C220 AMG

Bërësi

Mercedes-Benz

Regjistrimi

2022

km

0

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Mercedes-Benz AMG - Full Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page