top of page
Facetune_25-09-2023-17-18-50_edited.jpg

Mercedes S400d

D 300 S

Naftë

340 kuaj fuqi

4x4

Automatik

Facetune_25-09-2023-17-22-30.jpeg

Mercedes-Benz S400d 4matic

Bërësi

Mercedes-Benz

Regjistrimi

2018

km

100.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Full Opsionale - Dizajn i Brendshëm Maybach

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page