top of page
front-539.jpg

Zbulimi

Land Rover HSE 3.0

Naftë

260 kf

4x4

Automatik

front-604.jpg

Land Rover Discovery 3.0 HSE

Bërësi

Land Rover

Regjistrimi

2019

km

93.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

7 vende - Plot opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page