top of page
front-607.jpg

Audi Q7

5.0 TDI | 7 vende

Naftë

286 kf

4x4

Automatik

front-625.jpg

Audi Q7 5.0 TDI Quattro

Bërësi

Audi

Regjistrimi

2020

km

164.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

7 vende - Plot opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page