top of page
front-589.jpg

Audi A8

5.5 TFSI

Benzin

340 kf

4x4

Automatik

front-604.jpg

Audi A8 5.5 TFSI 

Bërësi

Audi

Regjistrimi

2022

km

27.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Ekskluzive - Plot Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page