top of page
side.jpg

Seria 7

BMW Individuale

3.0 Naftë

340 kuaj fuqi

4x4 Quattro

Automatik

Serie 7 Interior

Seria 740d BMW Individuale

Bërësi

BMW

Regjistrimi

2019

km

104.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

BMW Individual Full Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page