top of page
front-141.jpg

Audi RSQ8

Audi Ekskluzive

4.0 Benzina

600 kuaj fuqi

4x4

Automatik

front-134.jpg

Audi RSQ8 Quattro Dynamic - Linja Ekskluzive

Bërësi

Audi

Regjistrimi

2022

km

11.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Audi S Line - Plot Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page