top of page
front side2.jpg

Cayenne

Turbo

4.0 Benzina

550 kuaj fuqi

4x4

Automatik

interior front.jpg

Porsche Cayenne Turbo

Bërësi

Porsche

Regjistrimi

2019

km

80.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Porsche Turbo - Full Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page