top of page
front-145.jpg

Klasa S

S400 4Matic

3.0 Naftë

340 kuaj fuqi

4x4

Automatik

front-154.jpg

Mercedes-Benz S400 4matic

Bërësi

Mercedes-Benz

Regjistrimi

2022

km

8.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Mercedes-Benz - Full Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page