top of page
front-418.jpg

Mercedes EQS 450+

Paketa luksoze 4Matic

Elektrike

333 CV / 245 kW

4x4

Automatik

front-431_edited.jpg

Mercedes-Benz EQC 4Matic

Bërësi

Mercedes-Benz

Regjistrimi

2023

km

0

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Full Opsionale - Paketa Luksoze

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page