top of page
_MG_6164.JPG

BMW 750e Hybrid

750e xDrive plug-in hibrid

Benzin hibrid

497 kf/360kw

4x4

Automatik

front-57.jpg

BMW 750e xDrive Hybrid

Bërësi

BMW

Regjistrimi

2023

km

0

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

BMW - Full Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page