top of page
front-63.jpg

BMW M5 Competition

4.4 Benzina

639 kf

4x4

Automatik

front-67.jpg

BMW M5 Competition

Bërësi

BMW

Regjistrimi

2022

km

12.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

BMW M - Full Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page