top of page
front-102.jpg

Audi SQ7

Hibrid i konkurrencës

Benzin hibrid

507 kf/373kw

4x4

Automatik

front-107.jpg

Audi SQ7 Hybrid Quattro

Bërësi

Audi

Regjistrimi

2023

km

0

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Audi S Line - Plot Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page