top of page
front-76.jpg

Audi Q5

Quattro

Naftë

209 kf

4x4

Automatik

Palmanova Auto Audi Q5

Audi Q5 Quattro

Bërësi

Audi

Regjistrimi

2018

km

40.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Plot Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page