top of page
front-09.jpg

E-Tron

E-Tron 55 Ekskluzive

Elektrike

408 kf/300 kw

4x4

Automatik

front-17.jpg

Audi E-Tron 55 Quattro - Ekskluzive

Bërësi

Audi

Regjistrimi

2020

km

56.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Audi Exclusive - Plot Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page