top of page
front-111.jpg

Range Rover Sport

Autobiografi

3.0 BenzinaHibrid

351 kf

4x4

Automatik

front-118.jpg

Autobiografia e Range Rover Sport

Bërësi

Land Rover

Regjistrimi

2023

km

0

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Autobiografia e Range Rover - e plotë opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page