top of page
front-294.jpg

Mercedes GLC 220d

Paketa 4Matic AMG

Naftë

194 kf

4x4

Automatik

front-305.jpg

Mercedes-Benz GLC 220d 4Matic

Bërësi

Mercedes-Benz

Regjistrimi

2021

km

21.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Full Opsionale - Paketa AMG

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page