top of page
front-165.jpg

Audi SQ8

4.0 Benzina

507 kf

4x4

Automatik

front-168.jpg

Audi SQ8 Quattro

Bërësi

Audi

Regjistrimi

2022

km

0

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Audi S Line - Plot Opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page