top of page
1000230052_edited.jpg

Volkswagen Touareg

3.0 Naftë

286 kf

4x4

Automatik

1000230059_edited.jpg

Volkswagen Touareg

Bërësi

Volkswagen

Regjistrimi

2019

km

72.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Lëkurë e plotë - Plot opsionale

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page