top of page
front-282.jpg

Mercedes EQC 400

Paketa 4Matic AMG

Elektrike

408 kf / 300 KW 

4x4

Automatik

front-291.jpg

Mercedes-Benz EQC 4Matic

Bërësi

Mercedes-Benz

Regjistrimi

2022

km

8.000

origjinën

Gjermania

KARAKTERISTIKE DHE OPTIONAL

Full Opsionale - Paketa AMG

Shërbimi i marrjes në një vendndodhje sipas zgjedhjes suaj

Privatësia dhe rezervimi

plotësisht të garantuara

Disponueshmëria 24 orë në ditë, çdo ditë

Flota ekskluzive e 

Veichles

bottom of page