top of page

Politikat e privatësisë

Politika e privatësisë për AutosallonPalmanova

Në Palmanova Auto Group, ne jemi të përkushtuar të mbrojmë privatësinë dhe sigurinë e vizitorëve dhe klientëve të faqes sonë të internetit. Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan se si ne mbledhim, përdorim dhe ruajmë informacionin tuaj personal. Duke hyrë ose duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni kushtet e kësaj politike.

 1. Mbledhja e informacionit: Ne mund të mbledhim informacion personal nga ju kur vizitoni faqen tonë të internetit, bëni një takim ose ndërveproni me shërbimet tona. Llojet e informacionit që mund të mbledhim përfshijnë:

 • Emri, adresa e emailit, numri i telefonit dhe detaje të tjera kontakti

 • Informacioni i automjetit, si marka, modeli dhe numri i targës

 • Preferencat dhe historia e takimeve

 • Informacioni i pagesës, duke përfshirë detajet e kartës së kreditit (të përpunuara në mënyrë të sigurt)

 1. Përdorimi i informacionit: Ne përdorim informacionin e mbledhur për qëllimet e mëposhtme:

 • Ofroni dhe përmirësoni shërbimet tona

 • Programoni dhe menaxhoni takimet

 • Përgjigjuni pyetjeve, kërkesave ose mbështetjes së klientit

 • Përpunoni pagesat dhe faturat

 • Dërgoni njoftime ose përditësime të rëndësishme

 • Dërgoni komunikime marketingu me pëlqimin tuaj

 • Analizoni përdorimin e faqes në internet dhe përmirësoni përvojën e përdoruesit

 1. Ndarja e informacionit: Ne mund të ndajmë informacionin tuaj personal me palët e treta në rrethanat e mëposhtme:

 • Ofruesit e shërbimeve: Ne mund të ndajmë informacionin tuaj me ofrues të besueshëm të shërbimeve të palëve të treta që na ndihmojnë në ofrimin e shërbimeve tona, të tilla si përpunuesit e pagesave ose platformat e marketingut me email. Këta ofrues janë të detyruar të mbrojnë informacionin tuaj dhe mund ta përdorin atë vetëm për qëllimet e specifikuara.

 • Pajtueshmëria ligjore: Ne mund të zbulojmë informacionin tuaj nëse kërkohet me ligj ose në përgjigje të kërkesave ligjore të vlefshme, të tilla si hetimet e qeverisë ose urdhrat e gjykatës.

 • Transferimet e biznesit: Në rast të bashkimit, blerjes ose shitjes së aktiveve, informacioni juaj personal mund t'i transferohet subjektit të ri ose palës së tretë të përfshirë.

 1. Cookies dhe teknologjitë e gjurmimit: Faqja jonë e internetit mund të përdorë cookie dhe teknologji të ngjashme gjurmimi për të përmirësuar përvojën e përdoruesit, për të analizuar tendencat dhe për të mbledhur informacion demografik. Ju mund të modifikoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të çaktivizuar skedarët e skedarëve kuki, megjithëse kjo mund të ndikojë në disa funksione.

 2. Siguria e të dhënave: Ne zbatojmë masat e duhura të sigurisë për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga aksesi, ndryshimi, zbulimi ose shkatërrimi i paautorizuar. Megjithatë, asnjë metodë transmetimi përmes internetit ose ruajtjes elektronike nuk është plotësisht e sigurt dhe ne nuk mund të garantojmë siguri absolute.

 3. Të drejtat tuaja: Ju keni të drejtë të aksesoni, përditësoni, korrigjoni ose fshini informacionin tuaj personal. Ju gjithashtu mund të tërhiqni pëlqimin tuaj për disa aktivitete të përpunimit. Për të ushtruar këto të drejta ose për të bërë ndonjë pyetje në lidhje me informacionin tuaj, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur detajet e dhëna më poshtë.

 4. Privatësia e fëmijëve: Shërbimet tona nuk u drejtohen individëve nën moshën 16 vjeç. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione personale nga fëmijët. Nëse besoni se kemi mbledhur pa dashje një informacion të tillë, ju lutemi na kontaktoni për të kërkuar fshirjen e tij.

 5. Përditësimet në politikën e privatësisë: Ne mund ta përditësojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here. Çdo ndryshim do të postohet në faqen tonë të internetit dhe përdorimi i vazhdueshëm i shërbimeve tona përbën pranimin tuaj të politikës së rishikuar.

 6. Na kontaktoni: Nëse keni ndonjë pyetje, shqetësim ose kërkesë në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni në info@autopalmanova.com
   

Data e hyrjes në fuqi: Qershor 2023

bottom of page