top of page

Në qendrën tonë të shërbimit të automjeteve, ne jemi të përkushtuar për të ofruar kujdes të cilësisë së lartë për automjetin tuaj. Ekipi ynë i teknikëve të aftë përdor mjetet dhe teknikat më të fundit diagnostikuese për të siguruar që makina juaj të marrë standardin më të lartë të shërbimit, duke e mbajtur atë të funksionojë pa probleme dhe të sigurt në rrugë. Na besoni të gjitha nevojat tuaja të automobilave, nga mirëmbajtja rutinë deri te riparimet komplekse dhe përjetoni ndryshimin e shërbimit tonë të besueshëm dhe efikas të automjeteve.

Auto Servis

MAKINA JUAJ GATI PËR RRUGË

Testuar & E provuar 
Cilësia më e lartë tstandardet e vlerësimit

Shërbimi ndaj klientit 
Në dispozicion 24/7

Rezervoni shërbimin që meriton makina juaj

Në shërbimin tonë të automjeteve, ne krenohemi për ofrimin e cilësisë dhe mjeshtërisë së jashtëzakonshme në çdo aspekt të punës sonë. Me një ekip teknikësh shumë të aftë dhe pajisje moderne, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime të nivelit të lartë që tejkalon pritshmëritë tuaja.

 

Nga mirëmbajtja rutinë deri te riparimet komplekse, ne kujdesemi me përpikëri për çdo detaj, duke u siguruar që automjeti juaj të marrë kujdesin dhe vëmendjen maksimale që meriton. Me përkushtimin tonë të palëkundur ndaj cilësisë, ju mund të besoni se makina juaj do të jetë në duart më të mira, duke rezultuar në performancë optimale, besueshmëri dhe kënaqësi ngarje.

Rezervoni versionin tuaj tani!

Faleminderit për dorëzimin!

Personel i certifikuar

Jini të sigurt duke ditur se shërbimi ynë i automobilave është i pajisur me mekanikë të certifikuar, të cilët i janë nënshtruar trajnimeve rigoroze dhe kanë njohuri të gjera për markat dhe modelet e ndryshme të automjeteve. Me ekspertizën e tyre dhe vëmendjen ndaj detajeve, ju mund të besoni se automjeti juaj do të jetë në duar të aftë, duke marrë nivelin më të lartë të kujdesit dhe shërbimit profesional.

Pjesë origjinale

Ne jemi të përkushtuar për të garantuar jetëgjatësinë dhe performancën e automjetit tuaj, kjo është arsyeja pse ne ofrojmë dhe instalojmë ekskluzivisht pjesë origjinale me burim direkt nga prodhuesit. Duke përdorur pjesë origjinale, ne garantojmë cilësinë, pajtueshmërinë dhe besueshmërinë e çdo komponenti, duke ju siguruar paqe mendore dhe besim në jetëgjatësinë e makinës suaj.

Standardet Evropiane

Në shërbimin Palmanova, ne i përmbahemi standardeve strikte evropiane për të siguruar që makina juaj të shërbehet dhe të mirëmbahet sipas standardeve më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Duke ndjekur këto rregullore dhe udhëzime, ne i japim përparësi sigurisë tuaj në rrugë, ndërkohë që ju ofrojmë sigurinë se automjeti juaj përmbush standardet rigoroze të vendosura nga autoritetet evropiane të automobilave.

bottom of page